Een fiets leasen als ZZP’er

5 Oersterke merken

24/7 Service & Pechhulp

1 Factuur, 0 extra kosten

Stuur ons een bericht

 • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Ook zakelijk e-bikes leasen?

Stel je vraag aan ons salesteam

De voordelen van fietslease

Belastingvoordeel

Het maandelijkse leasebedrag is een bedrijfsuitgave die je van de jaarlijkse winst af mag trekken. Dit levert belastingvoordeel op. Een fiets leasen is daardoor goedkoper dan privé aanschaf.

Zorgeloos de weg op

Geen zorgen over onvoorziene kosten. Je fietsplan omvat verzekering, onderhoud en 24/7 pechhulp. We staan altijd voor je klaar.

Overname

Wil je doorfietsen na de leasetermijn? Geen probleem! Je neemt je leasefiets voor circa 15% voordelig over. Inclusief overname ben je tot wel 35% goedkoper uit dan privé kopen.

Aankoopbedrag

Bij leasen hoef je geen groot aankoopbedrag te betalen, maar betaal je slechts een klein bedrag per maand. Hierdoor hou je meer geld over om te investeren in andere zaken.

Wat anderen zeggen

 • Hommerson Schoonmaakbedrijf

  "Service en dienstverlening "

  We hebben voor YellowFoxx gekozen, aangezien wij ons herkennen in de service en dienstverlening van YellowFoxx! Daarbij staan wij voor duurzaamheid en innovatie. Dit vragen onze klanten ook van ons en dit begint bij het veranderen van traditionele processen. Zo heeft YellowFoxx ons geholpen bij het reduceren van de CO2 van onze woon-werk kilometers & de dagelijkse logistieke kilometers, door dit vaker op de fiets te doen.

 • ACSI

  "Mooie secundaire arbeidsvoorwaarde!"

  Hoewel er vele aanbieders zijn heeft YellowFoxx ons door zijn enthousiasme, kennis, gedrevenheid en service weten te overtuigen om samen bij ACSI fietslease te introduceren. Fietslease is voor ons een leuke aanvulling op de secundaire arbeidsvoorwaarde voor onze medewerkers.

 • Fitter Nederland

  "Mensen vitaler dus fitter"

  We hebben voor YellowFoxx gekozen omdat wij hetzelfde doel hebben; Mensen vitaler en fitter krijgen. YellowFoxx faciliteert een leasefiets dat slim gebruik maakt van de huidige fiscaliteiten die er zijn, waardoor fietsen voor iedereen bereikbaar is. Door kwalitatieve zeer goede e-bikes met de beste service aan te bieden en zónder extra kosten, ervaren ook onze mensen minder stress.

Riese & Müller

Roadster Vario Copy

Riese Muller Roadster

Andere e-bike

Berekening

Zonder leasefiets

Met leasefiets

Brutoloon per maand

Bijdrage werkgever

+

Bijtelling (7%)

+

Leaseprijs

-

Service & Verzekering

-

Nieuw brutoloon

Belastingen

-

-

Bijtelling (7%)

-

Netto maandloon

Verschil

Deze calculator is gebaseerd op de laatst gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financiën. Als basis wordt het huidige inkomstenbelastingjaar gebruikt, YellowFoxx staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel. Deze berekening is daardoor indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van het uiteindelijke te betalen bedrag.

Copyright YellowFoxx